Osimhen'in hareketi tartışma yarattı: İtalyanlar tepki gösterdi!

Osimhen'in hareketi tartışma yarattı: İtalyanlar tepki gösterdi!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Victor Osimhen, yaptıklarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile oynanan mücadelede 2 gol kaydeden Nijeryalı futbolcu gösterdiği performansla göz doldururken, golden sonra yaptığı hareket İtalyanları çıldırttı.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da en çok konuşulan isim yıldız futbolcu Victor Osimhen. Kasımpaşa karşısında attığı 2 golle yıldızlaşan ve Avrupa basınında adından söz ettiren Nijeryalı futbolcu İtalyanları kızdırdı. Müsabakanın 20. ve 28. dakikalarında attığı gollerle Sarı-Kırmızılı taraftarı coşturan 25 yaşındaki futbolcu, Napoli taraftarlarını ise adeta çılgına çevirdi.os.jpgAttığı golden sonra Galatasaray armasını öpen Osimhen'e Napoli taraftarları tepki gösterdi. Sosyal medyada Nijeryalı forvetin bu hareketine çıldıran İtalyanlar, "Bu hareketi bir daha yapma" şeklinde yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN