Okan Buruk'tan Mert Hakan Yandaş'a gönderme! "Provokasyon hep aynı kişiden oluyor"

Okan Buruk'tan Mert Hakan Yandaş'a gönderme! "Provokasyon hep aynı kişiden oluyor"

PAOK maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Okan Buruk, Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

Yarın akşam Avrupa Ligi'nde PAOK ile mücadele edecek Galatasaray, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Aslan'ın zorlu karşılaşma öncesinde yaptığı son idmanın öncesinde Okan Buruk basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çarpıcı ifadeler kullanan Buruk, kendisine yöneltilen "Derbi yayınında 'Dışarıda sevinmedik burada sevineceğiz' dediniz. Bir problem mi yaşadınız?" sorusunu Mert Hakan Yandaş'ı hedef alarak yanıtladı.

Buruk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Derbi çok güzel geçti. Rakip tribünleri provoke etmenin anlamlı olduğunu düşünmüyorum. Derbilerde ne kadar sakin kalabilirsek, ülke futbolu için önemli. Çok güzel geçti, maç sonu herkes tokalaştı. Bir iki provokasyon dışında bir şey olmadı. Zaten o provokasyon hep aynı kişi tarafından oluyor. Ben zaten hemen içeri gittim. Sevinmeyi uzatınca, rakip takım seyircisine de saygısızlık oluyor. Takım olarak kısa sevindik ve içeride sevincimize devam ettik."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN