Okan Buruk'tan Icardi ve Osimhen kararı! Galatasaray'da sistem değişiyor

Okan Buruk'tan Icardi ve Osimhen kararı! Galatasaray'da sistem değişiyor

Milli ara sonrası deplasmanda Antalyaspor karşılaşacak olan Galatasaray, maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk, iki yıldızı Osimhen ve Icardi hakkında önemli bir karar verdi.

Aslan ligde ve Avrupa'da gireceği zorlu fikstüre hazırlanıyor. Milli ara sonrası Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Aslan'da teknik direktör Okan Buruk'u zor tercihler bekliyor.

OSİMHEN'DEN SEVİNDİRİCİ HABER

Sarı kırmızılı takıma Antalyaspor maçı öncesi Osimhen'den sevindirici haber geldi. Kasımpaşa mücadelesinde sakatlanan yıldız forvetim tedavisi tamamlandı. Takımla çalışmalara başlayan Nijeryalı golcü, Antalya'da sahada olabilecek.

Teknik direktör Okan Buruk'un, Antalyaspor maçıyla yeniden çift forvete geçmesi bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Osimhen transferi sonrası ilk kez Kasımpaşa maçında bu şekilde bir diziliş kullanmıştı.

Nijeryalı futbolcu, Mauro Icardi ile birlikte çok etkili bir ilk yarı oynamış ve 2 gol atmayı başarmıştı.

ICARDİ DAHA SERBEST OYNAYACAK

Osimhen, bu sezon Galatasaray formasıyla 4 karşılaşmada sahaya çıktı. Bu süreçte 2 kez ağları havalandıran 25 yaşındaki golcü, 3 de gol pası verdi.

Galatasaray'ın diğer golcüsü Icardi ise Osimhen'in sakatlandığı Kasımpaşa maçının ikinci yarısından itibaren etkili olamadı.

Bu nedenle teknik heyet, Osimhen'in sahada olduğu süre boyunca Mauro Icardi'nin daha serbest oynamasını planlıyor. Böylelikle Arjantinli futbolcunun daha rahat gol pozisyonuna girmesi hedefleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN