Okan Buruk'tan Beşiktaş yenilgisi sonrası flaş açıklamalar

Okan Buruk'tan Beşiktaş yenilgisi sonrası flaş açıklamalar

Beşiktaş, Süper Kupa'da ezeli rakibi Galatasaray'ı tarihi bir skorla 5-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, tarihi yenilginin sorumlusu olarak kendisini gösterdi.

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası'nın kazananı Beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş, dev derbide ezeli rakibini tarihi skorla 5-0 mağlup ederek Süper Kupa'yı 10. kez müzesine götürdü.

''BİRİNCİ SORUMLU BENİM''

Resim

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, tarihi yenilginin ardından açıklamalarda bulundu. Yenilgisinin sorumluluğunu üstüne alan Okan Buruk, "İlk yarı attığımız sayılmayan goller oldu. İlk yarı oyunun içerisindeydik ancak 2-0'dan sonra düşüş oldu. Çok hatalar yaptık! Girenler, çıkanları arattı mı? Aratmadı mı? Bilemiyorum. Birinci sorumlu benim. Oyuncularıma konuşma yaptım, sezon başında böyle bir mağlubiyet ders anlamında diyebiliriz. Hafta içi böyle bir şey hissetmedim. Kötü bir statta oynadık. Burada her şey kötü ama bu bahane değil'' ifadelerini kullandı.

''ŞAMPİYONLUK İÇİN EN BÜYÜK ADAYIZ''

Çağatay Çelik yazdı: Okan Buruk'un sınavı başlıyor - Galatasaray Haberleri

Okan Buruk, farklı Beşiktaş mağlubiyetine rağmen yeni sezonda şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını söyledi. Genç teknik direktör, yaptığı açıklamada ''Haftaya lig başlıyor, uyanmak için de fırsat oldu. Kendimizi de gözden geçirmek gerekiyor. Bazen yükseklere çıktığınızda oranın havasına alışabiliyorsunuz. Daha iyisini yapmalıyız. Fiziksel olarak da hazır değiliz. Güçlü bir takımız ayağa kalkarız. Şampiyonluk yolunda en büyük aday biziz'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN