Newcastle United'dan Arda Güler için görülmemiş teklif! Ağzınız açık kalacak

Newcastle United'dan Arda Güler için görülmemiş teklif! Ağzınız açık kalacak

Real Madrid forması giyen milli yıldız Arda Güler ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Newcastle United'ın genç yıldız için 80 milyon euro teklifte bulunduğu ancak Real Madrid'in Arda'yı göndermeye niyetli olmadığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'e Newcastle United'ın tarihi teklifle talip olduğu belirtildi.

NEWCASTLE'DAN 80 MİLYON EURO TEKLİF

Defensa Central'in haberine göre; bir aracı, Real Madrid'in Arda Güler için ne istediğini ilk elden öğrenmek için Madrid'in kapısını çaldı. Dahası, Premier Lig'den bir kulübün Arda'yı istediğini ve bu kulübün Newcastle olabileceğini, Madrid'in Arda Güler'i satışa çıkarması halinde 60 milyon euro artı 20 milyon euro bonus ödeyeceğini ima etti.

REAL MADRİD: DOKUNULMAZ

Haberde, bu aracı kişinin Real Madrid cephesine, "Eğer Arda'yı satmayı düşünüyorsanız, 1 gün içinde satılır" ifadesini kullandığı belirtildi. Ancak Arda Güler'i dokunulmaz olarak gören Real Madrid cephesinin bu teklife sıcak bakmadığı ve ayrılık ihtimalinin düşünmediği ifade edildi.

GÜLER, ANCELOTTİ'NİN İNCİSİ

Arda'nın, başkan Florentino Perez ve teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından çok beğenildiği ve kulübün geleceği için bir "inci" olarak görüldüğü belirtildi.

Real Madrid'deki ilk sezonunda 12 maçta süre bulan Arda Güler, 6 kez gol sevinci yaşamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN