Mourinho Manchester City'nin yıldızını arayıp çağırdı! Fenerbahçe'ye imzayı attı. Ali Koç özel jetiyle getirecek

Mourinho Manchester City'nin yıldızını arayıp çağırdı! Fenerbahçe'ye imzayı attı. Ali Koç özel jetiyle getirecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde sıcak bir gelişme yaşandı. Mourinho Manchester City'nin yıldızını arayıp çağırdı! Fenerbahçe'ye imzayı attı. Ali Koç özel jetiyle getirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde sürpriz bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Mourinho Manchester City'nin yıldızını arayıp çağırdı! 30 milyon euroya Fenerbahçe'ye imzaya attı. Başkan Ali Koç özel jetiyle getirecek.

MOURINHO MANCHESTER CITY'NİN YILDIZINI ARAYIP ÇAĞIRDI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldızla anlaşmaya varan sarı-lacivertlilerde merkez orta saha için transfer girişimleri devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Manchester City'nin 30 yaşındaki Hırvat orta sahası Mateo Kovacic'i renklerine katmak için yoğun uğraş veriyor.

yeni-proje-2024-07-23t111117-536.jpg

30 MİLYON EUROYA FENERBAHÇE'YE İMZAYI ATTI! ALİ KOÇ ÖZEL JETİYLE GETİRECEK

Sadece yönetim bazında değil teknik direktör Jose Mourinho da bu transferin gerçekleşmesi için adeta gece-gündüz çalışıyor. Portekizli teknik adam göreve geldikten sonra transfer listesinin ilk sıralarında Kovacic yer alıyordu. Tecrübeli teknik adamın, Kovacic ile Haziran ayında Hırvatistan Milli Takım kampına gittiğinde de konuştuğu öğrenildi. Yıldız oyuncuyla sürekli iletişim halinde olan Mourinho'nun Fenerbahçe'deki projelerinden bahsettiği belirtildi.

yeni-proje-2024-07-23t111157-043.jpg

İngiltere Premier Lig'in dev ekibi Manchester City, 2027 yılında sözleşmesi sona erecek oyuncusunu gelecek sezon başka bir takıma kiralamayı planlıyor. Almanya'da düzenlenen Euro 2024'te 3 kez Hırvatistan Milli Takım formasını giyen Kovacic, toplamda ise 104 kez milli oldu. 5 kez de fileleri havalandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN