Mourinho istedi Ali Koç harekete geçti! 40 milyon euroluk orta saha: Fenerbahçe bombayı patlatıyor...

Mourinho istedi Ali Koç harekete geçti! 40 milyon euroluk orta saha: Fenerbahçe bombayı patlatıyor...

Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bu kez de 40 milyon euroluk orta saha oyuncusu için harekete geçti.

Yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen Fenerbahçe, bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Kanarya, bu kez de 40 milyon euroluk orta sahaya kancayı taktı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano'yu 3-4 mağlup ederek ikinci maç öncesinde büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe, 40 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

A Spor'da yer alan habere göre; Geçen sezon Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in sakatlık yaşadığı dönemde orta sahada büyük sorunlar yaşayan Fenerbahçe, bu pozisyonu güçlendirme kararı aldı.

Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Saint Maximin ve En Nesyri transferlerinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe, bu kez İngiliz ekibi Burnley formasını terleten Sander Berge için harekete geçti.

Norveçli oyuncunun Mourinho'nun transfer listesinde ilk sırada yer aldığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Danimarkalı orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon İngiliz ekibinin forması altında 40 karşılaşmada görev alırken 2 gol 2 asiste imza attı.

Norveçli orta saha oyuncusu özellikle hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkatleri üzerine çekiyor. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 40,90 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Sander Berge - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN