Mourinho Fenerbahçe'de iddialı başlangıç yaptı! Teknik ekip ve sezon planlaması açıklandı

Mourinho Fenerbahçe'de iddialı başlangıç yaptı! Teknik ekip ve sezon planlaması açıklandı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, Samandıra'daki ilk gününde takımla tanıştı. Deneyimli teknik adam, yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir giriş yaparak taraftarları heyecanlandırdı. Mourinho'nun teknik ekibi ve sezon hazırlıkları detaylarıyla açıklandı...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, Samandıra'da ilk gününde takımla tanıştı ve iddialı bir başlangıç yaptı. Deneyimli teknik adam, yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir giriş yaparak taraftarları heyecanlandırdı.

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile yeni bir döneme merhaba diyor. Tecrübeli Portekizli teknik direktör, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde göreve başladı ve ekibinde yer alan isimler açıklandı. İşte Mourinho'nun Fenerbahçe'deki teknik ekibi ve sarı-lacivertli takımın yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili detaylar...

Jose Mourinho mesaiye başladı

MOURİNHO'NUN EKİBİ AÇIKLANDI

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, göreve hızlı bir başlangıç yaptı. Kişisel sosyal medya hesabından Fenerbahçe kıyafetleriyle bir fotoğraf paylaşan Mourinho, "1. gün" notunu düştü ve Fenerbahçe'yi etiketledi. Mourinho'nun ekibinde yer alan isimler ve görevleri şu şekilde:

  • Salvatore Foti (1. Yardımcı Antrenör)
  • Stefano Rapetti (Fitness Antrenörü/Methodologist/Spor Bilimcisi)
  • Luca Fatiga (2. Yardımcı Antrenör/Duran Top Antrenörü/Yardımcı Fitness Antrenörü)
  • Michele Salzarulo (Analiz Sorumlusu: Maç önü, maç sonu ve canlı maç analizleri)
  • Ricardo Formosinho (Taktik Analiz ve Antrenman Performans Analizi)
  • Giovanni Cerra (Data Analiz)

FENERBAHÇE SEZONU ERKEN AÇIYOR

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir giriş yapıyor. 22-23 Haziran tarihlerinde sağlık kontrolleri ve testler gerçekleştirilecek. Ardından 24-29 Haziran tarihleri arasında Düzce’deki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde kamp çalışmaları yapılacak. 2. etap kamp çalışmaları ise 2-13 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’nın Bad Waltersdorf bölgesinde gerçekleşecek.

HAZIRLIK MAÇLARI PROGRAMI

Fenerbahçe, Avusturya kampında üç önemli hazırlık maçı oynayacak:

  • 6 Temmuz Cumartesi: Admira Wacker
  • 10 Temmuz Çarşamba: Hajduk Split
  • 13 Temmuz Cumartesi: Strasbourg

Jose Mourinho'nun liderliğindeki Fenerbahçe, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Mourinho'nun tecrübeli ekibi ve sarı-lacivertli takımın yüksek tempolu kamp programı, taraftarları heyecanlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN