Mourinho bizzat devreye girdi! Fenerbahçe bombayı patlatıyor: Kanarya'ya 30 milyon euroluk orta saha...

Mourinho bizzat devreye girdi! Fenerbahçe bombayı patlatıyor: Kanarya'ya 30 milyon euroluk orta saha...

Transfer çalışmalarını Mourinho'nun raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe, 30 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, bombayı patlatıyor. Kanarya, 30 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, gözünü dünya yıldızına dikti. Orta sahasını güçlendirme kararı alan sarı-lacivertli ekip, 30 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fred'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta sahaya takviye yapma kararı alan Fenerbahçe, gözünü Almanya'ya dikti.

Fanatik'in haberine göre; Kanarya, Bayern Münih’in yıldızı Goretzka için düğmeye bastı. Jose Mourinho'nun bu transfer için devreye girdiği ve yıldız oyuncuyla bir görüşme yaptığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan Alman orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Alman devinde 42 karşılaşmada görev alırken Alman ekibine 6 gol 11 asistlik katkı sundu. 29 yaşındaki Alman yıldız, oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 450 karşılaşmada görev alırken 91 gol 75 asiste imza attı.

Portekizli çalıştırıcının bu transfer için oldukça ısrarcı olduğu ileri sürüldü.

Leon Goretzka'dan sarı kırmızıları heyecanlandıran beğeni: 'Come to Galatasaray' - 10.06.2024, Sputnik Türkiye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN