Mourinho arayıp çağırdı! Eski Galatasaraylı yıldız Fenerbahçeli oluyor. Ali Koç 10 milyon euro verip getiriyor, hayırlı olsun

Mourinho arayıp çağırdı! Eski Galatasaraylı yıldız Fenerbahçeli oluyor. Ali Koç 10 milyon euro verip getiriyor, hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için kadro çalışmaları devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerden ilk bomba haber geldi. Taraftarlar bu transferi duyunca stada akın edecek. Mourinho arayıp çağırdı! Eski Galatasaraylı yıldız Fenerbahçeli oluyor. Başkan Ali Koç 10 milyon euro verip getiriyor, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu elinden kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini iyi geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerden ilk müjdeli haber geldi. Mourinho arayıp çağırdı! Eski Galatasaraylı yıldız Fenerbahçeli oluyor. Ali Koç 10 milyon euro verip getiriyor, hayırlı olsun.

MOURINHO ARAYIĞ BİZAAT ÇAĞIRDI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile birlikte çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerden ilk transfer haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton forması giyen Mario Lemina için devreye girdiği iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-11t075031-854.jpg

ESKİ GALATASARAYLI YILDIZ FENERBAHÇELİ OLUYOR! ALİ KOÇ 10 MİLYON EURO VERİP GETİRİYOR

Sarı lacivertlilerin, 30 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katarak Fred ile çok iyi bir ikili oluşturmak istediği öne sürüldü. Gabonlu futbolcunun ise yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı aktarıldı. Wolverhampton ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Lemina'nın, İngiliz ekibinden ayrılmak istediği belirtildi. Bu noktada Lemina'nın, Fenerbahçe seçeneğini ciddi şekilde değerlendirdiği kaydedildi.

yeni-proje-2024-07-11t075015-673.jpg

Öte yandan Fenerbahçe'nin, Lemina transferini çok düşük bir bonservis ücretiyle noktalamak istediği ifade edildi. Ancak Wolverhampton'ın şu an için 5-6 milyon Euro civarında bir rakam talep ettiği bildirildi. Tüm bu gelişmelerin haricinde Fenerbahçe'nin, Lemina transferini 1-2 hafta içinde netliğe kavuşturmak istediği öne sürüldü. Ülke milli takımında da 32 maça çıkan Lemina 3 gol attı. Lemina'nın güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN