Montella'nın görevine son mu verilecek? TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanooğlu resmen açıkladı...

Montella'nın görevine son mu verilecek? TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanooğlu resmen açıkladı...

TFF'nin yeni başkanı ibrahim Hacıosmanoğlu, yeni görevindeki ilk röportajını verdi. Başkan Hacıosmanoğlu, A Milli Takım'ın İtalyan teknik adamı Montella'nın geleceği hakkında dikkat çekici açıklamalara imza attı.

18 Temmuz Perşembe günü yapılan seçimde Mehmet Büyükekşi'yi mağlup ederek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım'ın İtalyan teknik adamı Vincenzo Montella'nın geleceği hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports'ta Güntekin Onay'ın sorularını yanıtlayan Hacıosmanoğlu, 'Montella ile yollar ayrılacak' iddiaları hakkında konuştu.

İDDİALARI YALANDI: MONTELLA DEVAM EDECEK

A Milli Takım'ın Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda önemli bir başarı yakaladığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, Montella hakkındaki iddiaları yalanlayarak tecrübeli teknik adamın görevine devam edeceğini açıkladı.

Hacıosmanoğlu, açıklamasında "Montella ile Süper Kupa maçında görüştük. Onunla bir toplantı yapacağız. Montella devam edecek. Bizim onlara dah iyi bir ortam yaratmak görevimiz. İnşallah daha iyi imkanlar sunarız. Milli takım tarafında da sıkıntılar vardı. Hakan Çalhanoğlu seçimden sonra beni aradı ve 'Başkanım gözümüz aydın tebrik ediyorum' dedi. Bunda bile bir mesaj var" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN