Milli yıldız Trabzonspor'a transfer oluyor! Fırtına'dan sürpriz hamle...

Milli yıldız Trabzonspor'a transfer oluyor! Fırtına'dan sürpriz hamle...

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, A Milli Takım'ın yıldız ismini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, milli yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip, gözünü Milli Takım'ın yıldız ismine dikti.

Dün akşam A Spor'un canlı yayın konuğu olan bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan, orta saha için yerli bir isimle görüştüklerini açıklayarak "Orta sahada yerli tanınan bir isimle görüşüyoruz." dedi. Başkan Doğan'ın bu açıklamasıyla kast ettiği ismin Okay Yokuşlu olduğu öğrenildi.

Bordo-mavili ekibin, eski yıldızını transfer etme konusunda oldukça istekli olduğu öğrenilirken milli yıldızın da Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon İngiliz ekibii West Bromwich forması altında 48 karşılaşmada görev alırken 1 gol 1 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan deneyimli ota saha oyuncusu EURO 2024'te A Milli Takım forması altında 3 karşılaşmada görev aldı.

Okay Yokuşlu - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN