Miha Zajc ve Mert Müldür İstanbul'da

Miha Zajc ve Mert Müldür İstanbul'da

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, uzun süredir görüştüğü iki isimle daha el sıkıştı. Kanarya, sezon sonunda serbest kalan Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalarken Mert Müldür transferi için de Sassuolo ile anlaşarak oyuncuyu İstanbul’a davet etti. Daha sonra Miha Zajc ve Mert Müldür, gece geç saatlerde İstanbul'a geldi.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta frene basmıştı. Zimbru ile oynanan ilk karşılaşmanın ardından yeniden harekete geçen Sarı-Lacivertli yönetim, iki isimle anlaştığını duyurdu. Fenerbahçe, uzun süredir pazarlıklarına devam ettiği Sloven oyuncu Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. 2018-2019 sezonunun ara transfer döneminde Fenerbahçe’ye transfer olan Miha Zajc, yeni sezon öncesi yeniden takıma dahil oldu.

Sarı lacivertliler, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen milli futbolcu Mert Müldür ve kulübü ile prensip anlaşmasına vardı. Mert Müldür ve Miha Zajc, transferlerini tamamlamak üzere İstanbul'a geldi.

Şu ana kadar Tadic, Dzeko, Becao, Szymanski gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katan Fenerbahçe, forvet hattına da Umut Nayir'i alarak Türk rotasyonu için seçenek oluşturmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN