Memphis Depay Süper Lig devine transfer oluyor! Geleceği gün ve saat bile belli oldu. Hayırlı uğurlu olsun

Memphis Depay Süper Lig devine transfer oluyor! Geleceği gün ve saat bile belli oldu. Hayırlı uğurlu olsun

Atletico Madrid ve Barcelona forması terleten Hollandalı yıldız Memphis Depay için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Forvet hattında büyük goller atan yıldız oyuncu için Süper Lig devi devreye girdi. Her an imzayı atıp gelebilir. Taraftarlar bu haberle stada akın edecek. Memphis Depay Süper Lig devine transfer oluyor! Geleceği gün ve saat bile belli oldu. Hayırlı uğurlu olsun. İşte Memphis Depay'ın yeni takımı...

Geçtiğimiz sezon La Liga'da Atletico Madrid forması terleten Memphis Depay, sözleşmesinin bitiminin ardından kırmızı-beyazlı ekip ile yeni sözleşme imzalamamıştı. Geleceği merak konusu olan Hollandalı yıldız için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Taraftarlar gelen son dakika bilgisi ise heyecana boğulacak. Memphis Depay Süper Lig devine transfer oluyor! Geleceği gün ve saat bile belli oldu. Hayırlı uğurlu olsun

MEMPHIS DEPAY SÜPER LİG DEVİNE TRANSFER OLUYOR

Süper Lig devi Trabzonspor yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Fırtına, aradığı golcüyü sonunda buldu. Hollanda basınında yer alan haberlere göre; Trabzonspor bonservisi elinde bulunan Mmephis Depay ile anlaşmaya vardı. Bordo-mavililerin, 30 yaşındaki oyuncu ile görüşmelerinde bir pürüz kalmadığı ve 3 yıllık sözleşme konusunda prensipte anlaştığı kaydedildi.

yeni-proje-2024-08-28t123130-614.jpg

GELECEĞİ GÜN VE SAAT BELLİ OLDU! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Memphis Depay'ın Trabzonspor'a transferi konusunda çıkan haberin detaylarında, golcü oyuncunun şehre geleceği tarihte açıklandı. Buna göre; Memphis Depay, 30 Ağustos Cuma günü öğle saatlerinden sonra Trabzon'a inerek sağlık kontrollerinden geçecek.

yeni-proje-2024-08-28t123144-365.jpg

Memphis Depay geride kalan sezon sezonda İspanyol devi Atletico Madrid ile tüm kulvarlarda 31 resmi maçta 1205 dakika süre bulmuştu. 1.78'lik golcü, bu sürelerde 9 gol ve 2 asist üreterek skora etki etmeyi başarmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN