Mehmet Demirkol'dan TRT'ye tepki! Arda Güler-Nuri Şahin karşılaşmasını niye vermiyorsun

Mehmet Demirkol'dan TRT'ye tepki! Arda Güler-Nuri Şahin karşılaşmasını niye vermiyorsun

Gazeteci Mehmet Demirkol, Real Madrid-Borussia Dortmund maçının şifreli yayınlanmasına tepki gösterdi. Demirkol, ''Şampiyonlar Ligi’nde Nuri Şahin'le Arda Güler var karşılıklı. Verin abi, niye satıyorsun onu. Ben zaten TRT’ye vereceğimi veriyorum.'' dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan ve Arda Güler ve Nuri Şahin'i karşı karşıya getiren Real Madrid-Borussia Dortmund maçının şifreli yayınlanmasına gazeteci Mehmet Demirkol tepki gösterdi.

aa-20241022-35986587-35986584-real-madrid-borussia-dortmund.jpg
Youtube'da Socrates kanalında konuşan Demirkol, TRT'yi eleştirdi.

Demirkol, şu ifadeleri kullandı:

''Benim vergimle aldığını, bana parayla satıyor. TRT, Türk takımlarının maçlarını veriyordu hani. Şampiyonlar Ligi’nde Türk takımı yok. Şampiyonlar Ligi’nde Nuri Şahin'le Arda Güler var karşılıklı. Verin abi, niye satıyorsun onu. Ben zaten TRT’ye vereceğimi veriyorum. Elektrikten veriyorum, cep telefonu alıyorum veriyorum, televizyon alıyorum veriyorum daha ne vereyim. Kredi kartından da kesin biraz, istiyorsanız limitinden alın. Daha ne vereceğiz benim paramla alıyorsun, senin paran yok ki ben vergi veriyorum sen onunla alıyorsun. Devletin parası halkın vergisidir.''

TRT ÖNEMLİ MAÇLARI TABİİ'DEN YAYINLIYOR

Bu sezon başında Avrupa kupalarının yayın haklarını alan TRT, karşılaşmaları TABİİ platformundan yayınlıyor. Türk takımlarının maçlarını açık kanallardan şifresiz veren TRT, geriye kalan önemli maçları ise TABİİ üzerinden paralı üyelikle satıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN