Lille maçına saatler kala Jose Mourinho'dan şok açıklama! 'Kulüp hiçbir zaman bana...'

Lille maçına saatler kala Jose Mourinho'dan şok açıklama! 'Kulüp hiçbir zaman bana...'

Yarın akşam Lille ile mücadele edecek Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Jose Mourinho, camiayı şok içerisinde bırakan açıklamalara imza attı.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, yarın akşam Fransa'da Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Lille ile mücadele edecek. Zorlu karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli ekibin teknik adamı Jose Mourinho'nun açıklamaları camiada şok etkisi yarattı.

2008-2009 sezonundan bu yana Devler Ligi'nde grup aşamasına kalamayan Fenerbahçe, yarın akşam Fransız ekibi Lille'nin konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Jose Mourinho, sarı-lacivertli camiada şaşkınlık yaratan açıklamalara imza attı.

Fenerbahçe yönetiminin kendisine Şampiyonlar Ligi'nde hedef sunmadığını vurgulayan Portekizli teknik adam "Kulüp hiçbir zaman bana Şampiyonlar Ligi'nin bir ihtiyaç olduğunu söylemedi ama Şampiyonlar Ligi prestij açısından iyi olur ve ben de Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı tercih ederim." ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN