Leicester City'nin efsanesi 60 yaşında hayatını kaybetti

Leicester City'nin efsanesi 60 yaşında hayatını kaybetti

Leicester City'nin efsanevi yardımcı antrenörü Craig Shakespeare, 60 yaşında hayatını kaybetti.

Futbol dünyası, Leicester City'nin eski menajeri ve İngiliz futbolunun önemli figürlerinden Craig Shakespeare’in 60 yaşında hayatını kaybetmesiyle sarsıldı. Shakespeare'in ailesi, haberi Lig Menajerleri Derneği aracılığıyla duyurarak, onun evinde, ailesinin yanında huzur içinde vefat ettiğini belirtti.

AİLEDEN MAHREMİYET TALEBİ

Ailesi tarafından yapılan açıklamada, bu zor süreçte özel hayata saygı gösterilmesi istendi. "Kaybımız hepimiz için yıkıcıdır ve çok özel bir insanın kaybını kabullenmeye çalıştığımız bu zor zamanda bize mahremiyet tanınmasını rica ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

LEİCESTER CİTY'DEKİ BAŞARILARI

Craig Shakespeare, Leicester City'nin 2015-16 sezonunda Premier Lig şampiyonluğu yaşadığı dönemde teknik kadronun vazgeçilmez bir parçası olarak dikkat çekmişti. Claudio Ranieri'nin yardımcısı olarak görev alan Shakespeare, takımın tarihteki en büyük başarısına ulaşmasında kritik bir rol oynadı. Ranieri'nin Şubat 2017'de görevden ayrılmasının ardından teknik direktör olarak atanan Shakespeare, aynı yılın haziran ayında üç yıllık sözleşme imzalamış, ancak ekim ayında görevinden alınmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN