Lazio'da Maurizio Sarri ile yollar ayrıldı: Gözler Igor Tudor'da

Lazio'da Maurizio Sarri ile yollar ayrıldı: Gözler Igor Tudor'da

İtalya Serie A takımlarından Lazio'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Maurizio Sarri, teknik direktörlük görevinden istifa etti. Lazio, Sarri'nin yerine Igor Tudor'u göreve getirmeyi planlıyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da sular durulmuyor. Ligde çok kötü bir performansa imza atan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Bayern Münih'e elenen Mavi-Beyazlı ekipte, kötü gidişatın sorumlusu olarak teknik direktör Maurizio Sarri gösteriliyordu. Tecrübeli çalıştırıcı, bugün görevinden istifa etti.

1682672.jpg

Gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Maurizio Sarri, görevinden istifa ettiğini Lazio yönetimine bildirdi. 65 yaşındaki isim, 2021-2022 sezonundan bu yana Lazio'yu çalıştırmaktaydı. 137 resmi maçta Lazio'nun başında olan Sarri, takımıyla 1,64 puan ortalaması tutturabildi ve herhangi bir başarıya imza atamadı.

SARRI'NİN YERİNE TUDOR

63775ba545d2a008c88b2a71.webp

Lazio, Maurizio Sarri'nin istifasının ardından teknik diretkörlük görevine Igor Tudor'u getirmeyi planlıyor. Mavi-Beyazlı yönetim, kısa süre içerisinde Tudor ile sözleşme imzalamayı hedefliyor.

Son olarak Marsilya'da görev yapan Hırvat çalıştırıcı daha önce İtalya Serie A'da Juventus'ta yardımcı antrenör olarak görev yapmış ve Hellas Verona'yı çalıştırmıştı. Igor Tudor, bir dönem ülkemizde Karabükspor ve Galatasaray'da da görev almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN