Kylian Mbappe resmen Real Madrid'de

Kylian Mbappe resmen Real Madrid'de

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid, Kylian Mbappe'yi resmen kadrosuna kattı. İspanyol temsilcisi, Fransız yıldız için görkemli bir imza töreni düzenledi.

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid, anlaşma sağladığı dünyaca ünlü yıldız Kylian Mbappe için bugün Santiago Bernabeu'da görkemli bir imza töreni düzenledi. Başkan Florentino Perez'in açıklamaları sonrası Kylian Mbappe, 80 bin taraftarın önünde ilk kez Real Madrid formasıyla Santiago Bernabeu'ya ayak bastı.

''MADRID İÇİN CANIMI VERİRİM''

Resim

İmza töreninde konuşan Kylian Mbappe, "Bugün hayallerim gerçek oldu. Gerçekten çok mutluyum. Burada olmak inanılmaz bir duygu. Yıllarca Real Madrid'i hayal ederek kafamı yastığa koydum ve şimdi bu hayalim gerçek oldu. Bu kulüp için canımı veririm'' ifadelerini kullandı.

Marca'nın haberine göre Real Madrid, 5 yıl sözleşme imzalayacak olan Kylian Mbappe'ye 50 milyon euro imza parası ödeyecek. Yıldız futbolcunun yıllık maaşının ise 15-20 milyon euro arasında olması bekleniyor.

Kylian Mbappe, Real Madrid'de 9 numaralı formayı terletecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN