Kylian Mbappe, Real Madrid'de

Kylian Mbappe, Real Madrid'de

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid, Fransız yıldız Kylian Mbappe'yi renklerine bağladığını açıkladı. Eflatun-Beyazlılar, Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Futbol dünyasının merakla beklediği transfer gerçekleşti. Real Madrid, 'asrın' transferine imza atarak Kylian Mbappe'yi renklerine bağladı.

Resim

İspanyol devi, Fransız yıldız ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Real Madrid'in transferi X hesabından duyurmasıyla 3 dakikada 1 milyon kişi etkileşim verdi. Eflatun beyazlıların resmi sitesi çöktü.

30 Haziran'a kadar Paris Saint-Germain ile sözleşmesi bulunan Kylian Mbappe'yi transfer eden Real Madrid, oyuncuyu duyurmak için FIFA'dan özel izin aldı ve bugün Mbappe'yi duyurdu.

Kylian Mbappe, Santiago Bernabeu'da taraftara 15-16 Temmuz'da tanıtılacak. PSG'de yıllık net 70 milyon euro kazanan Mbappe, Real Madrid'de net 15 milyon Euro kazanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN