Kylian Mbappe, EURO 2024'e vedanın sorumluluğunu üstlendi

Kylian Mbappe, EURO 2024'e vedanın sorumluluğunu üstlendi

EURO 2024'te İspanya'ya 2-1 mağlup olarak elenen Fransa Milli Takımı'nın kaptanı Kylian Mbappe, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, EURO 2024'e vedanın sorumluluğunu üstüne aldı.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. İspanya, yenik duruma düştüğü maçta Fransa'yı 2-1 mağlup ederek finale yükseldi. İspanya'nın finaldeki rakibi İngiltere-Hollanda karşılaşmasının ardından belli olacak.

Resim

Fransa'nın 25 yaşındaki kaptanı Kylian Mbappe, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İspanya'ya 2-1 mağlup olarak elendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Turnuvanın kendisi adına başarısızlık olduğunu söyleyen Fransız yıldız, ''Futbolda ya iyisinizdir ya da değilsinizdir. Ben iyi değildim. Eve dönüyoruz'' dedi.

EURO 2024 sırasında şanssızlık yaşayan ve burnunun kırılmasının ardından maçlara maske ile çıkan Kylian Mbappe, turnuvayı tek golle tamamladı. Akan oyunda gol atamayan Mbappe, tek golünü Polonya maçında penaltıdan attı.

Öte yandan Kylian Mbappe, yeni sezonda Real Madrid formasını terletecek. İspanyol kulübü, Fransız yıldız için önümüzdeki hafta imza töreni düzenleyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN