Kerem Aktürkoğlu gole doymuyor! Şampiyon Ligi'nde de şovunu yaptı

Kerem Aktürkoğlu yeni takımında üstün bir performans sergiliyor. Gollere doymayan milli futbolcumuz, bugünü de golle taçlandırdı. Şampiyonlar Ligi'nde şov yapan futbolcu sosyal medyada viral oldu. İşte Şampiyonlar Ligi'nde attığı muhteşem gol...

BURAK ÖZTOPRAK

Milli takım futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla yeteneğini tüm dünyaya kanıtlıyor. Şampiyonlar Ligi'nde şovuna devam eden Aktürkoğlu attığı gol sonrasında sosyal medyada viral oldu. Benfica'da beklenen performansı göstererek gole doymuyor. İşte alkış toplayan o gol...

GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Türk futbolunun yetenekli ismi Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da gollerine devam ediyor. Bu sezon Portekiz devinde 5. maçına çıkan yıldız futbolcu, gol sayısını 4'e yükseltti. Kerem, bu akşam Atletico Madrid ile oynanan karşılaşmanın 12. dakikasında takımının ilk golünü kaydederek Şampiyonlar Ligi'ndeki bu sezonki 2. golüne imza attı.

2-002.jpg

FIRTINA GİBİ ESİYOR

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan sürpriz bir kararla Benfica'ya transfer olan milli futbolcu, yeni takımına çabuk uyum sağladı. Galatasaray'da taraftar baskısından bunalan ve bu yüzden Benfica'dan gelen teklifi kabul eden Kerem, Portekiz ekibine katıldıktan sonra adeta fırtına gibi esmeye başladı.

Atletico Madrid karşısında da etkili bir performans sergileyen Kerem Aktürkoğlu, hem hücumda hem de savunmada takımına büyük katkı sağladı. Benfica taraftarlarının kısa sürede sevgilisi haline gelen milli oyuncu, bu akşamki performansıyla bir kez daha alkış topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN