Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'a veda ediyor! Resmi açıklama an meselesi... Yeni durağı belli oldu!

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'a veda ediyor! Resmi açıklama an meselesi... Yeni durağı belli oldu!

Beşiktaş derbisinde teknik heyet ile tartışan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a veda ediyor. Milli yıldızın yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Beşiktaş'a kaybedilen Süper Kupa karşılaşmasının devre arasında oyundan alınmasına sinirlenerek Okan Buruk'un yardımcısı İrfan Saraloğlu ile tartışma yaşayan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a veda ediyor. Yıldız oyuncunun yeni durağı belli oldu.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin milli yıldızı Avrupa defterini açmak için artık resmen geri sayıma geçti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun transferi konusunda Rus ekibi Spartak Moskova ile anlaşmaya vardı. Transferin sonuçlanması için milli yıldızın nihai kararı bekleniyor.

Geçen sezon sarı-kırmızılı forma altında 34 karşılaşmada görev alan yıldız oyuncu, takımına 15 gol 9 asistlik katkı sunmuştu. Milli yıldızın kısa süre içerisinde Rus ekibiyle anlaşmaya varması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN