Kayra Özdemir, Olimpiyat 5'incisi

Kayra Özdemir, Olimpiyat 5'incisi

Milli judokamız Kayra Özdemir, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadınlar +78kg bronz madalya karşılaşmasında Güney Kore'den Hayun Kim'e mağlup olarak olimpiyatları 5'inci sırada tamamladı.

Olimpiyat Oyunları'nda milli judokamız Kayra Özdemir, kadınlar +78kg son 16 turunda Moğolistan'dan Adiyasuren Amarsaikhan'ı shido ile mağlup ederek çeyrek finale yükselmişti.

Kayra Özdemir Paris 2024'te yarı finalde- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Kayra Özdemir çeyrek finalde ise Japonya'dan son olimpiyat şampiyonu Akira Sone'yi altın skorda yenerek yarı finale yükseldi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Milli judocu Kayra Özdemir, yarı finale yükseldi

Yarı finalde İsralli Raz Hershko ile karşı karşıya gelen Kayra Özdemir, rakibine karşılaşmanın ilk saniyelerinde ippon ile mağlup oldu.

Raz Hershko'ya yenilmesinin ardından bronz madalya mücadelesine çıkan Kayra, Güney Kore'den Hayun Kim'e mağlup olarak olimpiyatları 5'inci sırada tamamladı. Kayra Özdemir, Rio 2016 ve Tokyo 2020'den sonra üst üste üçüncü kez olimpiyat 5'incisi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN