Kartal'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Kanarya istedi Beşiktaş transfer ediyor...

Kartal'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Kanarya istedi Beşiktaş transfer ediyor...

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan yıldız ismi kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana kadrosuna yıldız isimleri dahil ederek taraftarlarını heyecanlandıran bir takım kuran Beşiktaş, bu kez ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yalan yıldız ismi kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yeni sezonda Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, gözünü Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan yıldız isme dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelen A Milli Takım'ın yıldız ismi Merih Demiral'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Suudi Arabistan ekibi AL Ahli'nin Merih için istediği bonservis bedelini çok yüksek bulan siyah-beyazlı ekibin, milli savunmacıyı kiralık olarak kadrosuna katmayı amaçladığı öne sürüldü. Arap ekibinin Merih için 15 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği iddia edildi.

Merih Demiral - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Tecrübeli savunma oyuncusunun Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakabileceği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN