Kartal yılın bombasını patlatıyor! Beşiktaş taraftarının sevgilisi geri dönüyor...

Kartal yılın bombasını patlatıyor! Beşiktaş taraftarının sevgilisi geri dönüyor...

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, bu kez yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı ekip, taraftarının sevgilisini geri getirmek için kolları sıvadı.

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro İmmobile'yi kadrosuna katarak transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, bu kez yılın transfer bombasını patlatmak için harekete geçti.

Kış transfer döneminde takıma katılan Arnavut orta saha oyuncusu Ernst Muci ile ilgilenen takımların sayısını artması sonrasında siyah-beyazlı yönetim yıldız orta saha oyuncusunun ayrılık ihtimaline karşı transfer listesini şimdiden belirtildi.

Beşiktaş transfer haberleri | Beşiktaş Talisca'dan 19 milyon euro kazanacak! | Goal.com Türkçe

Fanatik'in haberine göre; Kartal, Muçi'nin takımdan ayrılma ihtimali karşısında gözünü Talisca'ya dikti. Siyah-beyazlı ekibin, Brezilyalı yıldızın transferi için Muçi'nin satışını beklediği öne sürüldü.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın Al Nassr kulübüyle olan yakın dostluğu sebebiyle Beşiktaş'ın bu transferi kısa süre içerisinde tamamlayabileceği iddia edildi.

Beşiktaş forması altında iki sezon kiralık olarak mücadele eden golcü oyuncunun da siyah-beyazlı ekibe geri dönmeye sıcak baktığı öne sürüldü. Kartal'ın Muçi ile yollarını ayırması halinde Talisca'yı kadrosuna katması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN