Kartal bir bombayı daha patlattı: Beşiktaş transferi resmen açıkladı...

Kartal bir bombayı daha patlattı: Beşiktaş transferi resmen açıkladı...

Transfer döneminin başladığı günden bu yana kadrosuna yıldız isimleri katan Beşiktaş, bir transferi daha resmen açıkladı.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un transfer raporu doğrultusunda takviye çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Kartal, yeni transferini resmen açıkladı.

İmmobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista'yı kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Kadrosundaki yerli oyuncu sayısını artırmak için çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, geçen sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Fatih Karagümrük'ün yıldız ismi Can Keleş'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada "Kulübümüz, 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında son olarak VavaCars Fatih Karagümrük Kulübü’nde forma giyen genç orta saha oyuncusu Can Keleş’le sözleşme imzalamıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Can Keleş’e Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin diyor, şanlı formamızla üstün başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Resim

Geçtiğimiz sezon İstanbul ekibinin forması altında 39 karşılaşmada görev alan genç yıldız, takımına 5 gol 4 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN