Kanarya'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! Fenerbahçe'ye 40 milyon euroluk orta saha...

Kanarya'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! Fenerbahçe'ye 40 milyon euroluk orta saha...

Transfer döneminin en aktif takımlarından biri olan Fenerbahçe, tarihe geçecek transfer hamlesi kolları sıvadı. Kanarya, 40 milyon euroluk orta sahaya kancayı taktı.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmek için gözünü kararttı.

Transfer çalışmalarını Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe, 40 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Kanarya, tarihe geçecek transfer hamlesi için düğmeye bastı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Kanarya, İngiliz ekibi Burnley forması giyen Sander Berge'nin durumunu sordu. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu iin bugüne dek toplamda 40,9 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Tecrübeli orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon 30 karşılaşmada görev alırken 2 gol 2 asiste imza attı. Merkez orta sahada görev alan deneyimli yıldız özellikle hava toplarındaki üstünlüğüyle adından söz ettiriyor.

Latest Sander Berge news and reports from This Is Anfield

TARİHE GEÇECEK

Sarı-lacivertli ekip, Sander Berge transferinde mutlu sona ulaşması halinde tarihinde ilk kez orta sahasına bir Norveçli oyuncu dahil etmiş olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN