Kanarya iki bombayı daha patlattı! Fenerbahçe iki transferi daha resmen açıkladı...

Kanarya iki bombayı daha patlattı! Fenerbahçe iki transferi daha resmen açıkladı...

Transfer çalışmalarını Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe, iki transferde daha mutlu sona ulaştı. Kanarya, iki transferi daha resmen açıkladı.

Yeni sezon çalışmalarını Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Çağlar Söyüncü, Levent Mercan ve Oğuz Aydın'ı kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, iki transferi daha resmen açıkladı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Yeni sezonda Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, iki transferde daha mutlu sona ulaştı.

Dün akşam Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına varıldığı duyuran Fenerbahçe, bu kez de Fransız golcü Allan Saint-Maximin ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Sarı-lacivertli ekipten söz konusu iki transfer için yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bilgilendirme Kulübümüzün, prensip anlaşmasına vardığı milli futbolcu Cenk Tosun, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Transfer Bilgilendirme Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN