Jude Bellingham'dan dikkat çeken Arda Güler yorumu

Jude Bellingham'dan dikkat çeken Arda Güler yorumu

UEFA Süper Kupa finalinde Real Madrid, Atalanta'yı yendi. Maçın yıldızı seçilen Jude Bellingham'in basın toplantısında Arda Güler için yaptığı açıklama dikkat çekti. Bellingham'in “Arda Güler'i çok seviyorum. Buradaki herkes onu çok seviyor. O en iyisini hak ediyor” dedi.

Real Madrid, Atalanta ile dün akşam oynanan UEFA Süper Kupa maçını 2-0 kazanarak kupayı aldı. Jude Bellingham'ın basın toplantısında Arda Güler'i kendisi dahil oradaki herkesin çok sevdiğini ifade ederek, Güler'in en iyisini hak ettiğini söylemesi dikkat çekti.

'O BENİM KÜÇÜK KARDEŞİM'

Real Madrid'in tecrübeli kalecisi Thibaut Courtois de 19 yaşındaki Arda Güler hakkında, “O benim küçük kardeşim. Bizim menajerlerimiz aynı. O yüzden ona yardım etmeye çalışıyorum. Çok iyi bir insan. Çok özel bir oyuncu.” ifadelerini kullandı.

yuuuu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN