Jose Mourinho'nun hayalleri suya düştü! Barcelona'dan Fenerbahçe'ye çarpıcı yanıt. Ali Koç İspanya'ya gidip alacak

Jose Mourinho'nun hayalleri suya düştü! Barcelona'dan Fenerbahçe'ye çarpıcı yanıt. Ali Koç İspanya'ya gidip alacak

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler uzun bir süredir İspanya'nın Messi'si olarak anılan genç futbolcu ile ilgilenidiryordu. Ancak gelen haber taraftarları şaşkına çevirdi. Jose Mourinho'nun hayalleri suya düştü! Barcelona'dan Fenerbahçe'ye çarpıcı yanıt. Başkan Ali Koç İspanya'ya gidip alacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu elinden kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertliler, uzun zamandır istediği İspanyol genç yıldızdan ilk cevabı aldı. Jose Mourinho'nun hayalleri suya düştü! Barcelona'dan Fenerbahçe'ye çarpıcı yanıt. Ali Koç İspanya'ya gidip alacak.

JOSE MOURINHO'NUN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen Kanarya'ya beklenen haber geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Barcelona'dan Ansu Fati ile ilgilenen Fenerbahçe'ye ilk yanıt geldi.

yeni-proje-2024-07-09t102737-059.jpg

BARCELONA'DAN FENERBAHÇE'YE ÇARPICI YANIT! ALİ KOÇ İSPANYA'YA GİDİP ALACAK

Transferde önemli isimlerle görüşen Kanarya, bonservisi Barcelona'da bulunan İspanyol yıldız Ansu Fati ile ilgileniyordu. Katalan deviyle temasta bulunan Fenerbahçe'ye Fati ile ilgili geri dönüş geldi. Barcelona'nın yeni teknik direktörü Hansi Flick'in 21 yaşındaki kanat oyuncusuyla ilgili kararını ABD kampı sonrasında vereceği sarı lacivertlilere iletildi.

yeni-proje-2024-07-09t102807-710.jpg

Geçen sezon Brighton'da kiralık oynayan futbolcu, 27 maçta 4 gol, 1 asist kaydetti. Ansu Fati'nin kontratı 2027 yılında bitecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN