Jose Mourinho'nun Fenerbahçe macerası kısa sürdü! Takımı bırakıp gidiyor. Portekiz Milli Takımı'nın başına geçiyor

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe macerası kısa sürdü! Takımı bırakıp gidiyor. Portekiz Milli Takımı'nın başına geçiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile büyük bir çıkış yakalayan sarı-lacivertlilerde deprem üstüne deprem yaşanıyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Jose Mourinho'nun Fenerbahçe macerası kısa sürdü! Takımı bırakıp gidiyor. Portekiz Milli Takımı'nın başına geçiyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Takım kampına devam eden sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları sinir krizine soktu. Jose Mourinho'nun Fenerbahçe macerası kısa sürdü! Takımı bırakıp gidiyor. Portekiz Milli Takımı'nın başına geçiyor.

JOSE MOURINHO'NUN FENERBAHÇE MACERASI KISA SÜRDÜ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmaları sürdüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşmaya varan Kanarya'ya kötü haber geldi. Fotospor'da yer alan habere göre, Portekiz Milli Takımı'nın Euro 2024'ye yaşadığı hayal kırıklığı sonrasında gündem Roberto Martinez'in kovulması Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun milli takımın başına geçmesi bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-09t100035-792.jpg

TAKIMI BIRAKIP GİDİYOR! PORTEKİZ MİLLİ TAKIMI'NIN BAŞINA GEÇİYOR

Portekiz'in Euro 2024'te hayal kırıklığı yaşaması ve turnuvaya erken veda etmesi teknik direktör Roberto Martinez'i tartışılır hale getirdi. Pek çok kişi dünyanın en büyük takımlarını Portekizli teknik adamlar çalıştırırken Portekiz Milli Takımı'nın İspanyol bir teknik adam tarafından çalıştırılmasına tepki gösteriyor. Gündem ise UEFA Milletler Ligi'nde Eylül ayında oynanacak Hırvatistan, İskoçya ve Polonya maçlarına Polonyalı bir teknik adamla çıkılması. Roberto Martinez'e teşekkür edilerek Portekiz Milli Takımı'nın başına dünyaca ünlü bir teknik adamın getirilmesi. Portekizliler özellikle sosyal medyada milli takımın başında Mourinho'yu görmek istediklerini yüksek sesle dillendirmeye başladı.

yeni-proje-2024-07-09t100055-474.jpg

Mourinho'nun daha önce yaptığı milli takımı çalıştırmak istediği açıklamalarını paylaşıyorlar. Ayrıca Fenerbahçe ile imzaladığı sözleşmede yer alan "Portekiz Milli Takımı'ndan teklif alırsa, tazminatsız ayrılır maddesini de gündeme getirerek" ülkesine dönmek istediği hakkında konuşmalar yapıyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN