Jose Mourinho'dan Lugano galibiyeti sonrası açıklamar

Jose Mourinho'dan Lugano galibiyeti sonrası açıklamar

Fenerbahçe, 4-3 kazandığı maçın rövanşında Lugano'yu 2-1 yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst tura yükseldi. Jose Mourinho, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçında Fenerbahçe ile Lugano karşı karşıya geldi. 4-3 kazandığı maçın rövanşında temsilcimiz, rakibini 2-1 mağlup ederek üst tura yükseldi. Fenerbahçe'nin 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Fransa temsilcisi Lille oldu.

''DAHA MUTLU OLAMAZDIM''

Resim

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Lugano zaferinin ardından açıklamalarda bulundu. Elindeki forvet rotasyonunu değerlendiren Mourinho, ''Eğer kupalar için savaşmak istiyorsak takımın üst düzey olması lazım. Elimizde pek çok çözüm olmalı. Bir oyuncunun her maç oynaması imkansız. Şu anda da elimde 3 tane üst düzey forvet oyuncusu var. Güçlü oyuncular. Elimde olan forvetlerden daha mutlu olamazdım. Çift forvet oynamamız da mümkün olabilir. Vaktimiz olduğunda da bunu da deneyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Resim

Jose Mourinho, Lille eşleşmesi hakkında ise ''Hiçbir şey çalışmadık. Tabii ki onları geçen yıldan tanıyorum. Tek odağımız Lugano'ydu. Adım adım bakmamız gerekiyor. Şu andan itibaren Lille'i konuşabiliriz. Yarın havuz başında güneş altında biraz vakit geçirdikten sonra Lille için çalışmaya başlayacağız'' sözlerini sarf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN