Jose Mourinho yeni hamlesini yaptı! Fenerbahçe'ye Copa America'nın yıldızı geliyor. Ali Koç 20 milyon euro verip alacak

Jose Mourinho yeni hamlesini yaptı! Fenerbahçe'ye Copa America'nın yıldızı geliyor. Ali Koç 20 milyon euro verip alacak

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler yılın bomba haberi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Jose Mourinho yeni hamlesini yaptı! Fenerbahçe'ye Copa America'nın yıldızı geliyor. Başkan Ali Koç 20 milyon euro verip alacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerde güzel haberler peş peşe geliyor. Jose Mourinho yeni hamlesini yaptı! Fenerbahçe'ye Copa America'nın yıldızı geliyor. Ali Koç 20 milyon euro verip alacak.

JOSE MOURINHO YENİ HAMLESİNİ YAPTI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatları üzerine transfer hedeflerini sürdüren sarı-lacivertlilerden yeni bomba geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Crystal Palace'ın Kolombiyalı yıldızı Jefferson Lerma'yı gündemine aldı. Yönetimin, hafta içinde İngiltere'ye çıkarma yapacağı ve Londra ekibiyle masaya oturacağı belirtildi.

yeni-proje-2024-07-14t094418-079.jpg

FENERBAHÇE COPA AMERİCA'NIN YILDIZINI TRANSFER EDİYOR! ALİ KOÇ 20 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Kolombiya Milli Takımı'yla bu gece Copa Amerika finaline çıkacak olan 29 yaşındaki oyuncunun menajerinin de bu görüşmede hazır bulunacağı kaydedildi. Geçen sezon başında Bournemouth'la sözleşmesi sona ermesinin ardından Galatasaray'la da adı anılan Lerma, Crystal Palace'a imza atmıştı.

yeni-proje-2024-07-14t094440-658.jpg

Palace'da 31 maça çıkan Kolombiyalı ön libero, 1 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN