Jose Mourinho, Lugano maçının zeminine isyan etti

Jose Mourinho, Lugano maçının zeminine isyan etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Lugano'yu 4-3 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalar yaptı. Mourinho, maçın oynandığı zemin hakkında 'Kabul edilemez' dedi.

Jose Mourinho yönetiminde ilk resmi maçına çıkan Fenerbahçe, Dzeko'nun yıldızlaştığı maçta Lugano'yu 4-3 yendi. Rövanş öncesi avantaj yakalayan Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Jose Mourinho, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho: "Şampiyonlar Ligi düzeyinde bu sahada oynamak kabul edilemez"

Jose Mourinho'nun öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

ZEMİNE İSYAN

Jose Mourinho: "Fenerbahçe kararımdan çok mutluyum"- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

''Açıkçası maçtan önce bunu söylemek istemedim ama plastik bir zeminde maç oynamak zor. Bu zemine adapte olmakta zorlandık. Şampiyonlar Ligi düzeyinde bu sahada oynamak kabul edilemez.''

TRANSFER KONUSUNDA YÖNETİME TEŞEKKÜR

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho, 4-3'lük Lugano galibiyetini değerlendirdi - Fenerbahçe Spor Kulübü

''Kulübün transferde çıkardığı işten memnunum. Buraya geldiğimde söz istemedim. Yapabileceğimiz en iyi kadronun kurulmasını istemiştim. Kulüpte bana en iyisini sundu. İyi bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Tatilde olan oyuncularımız vardı. Zor durumdu ama zamanla herkes performansını artırıyor. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bu konuda çaba sarf etmiş herkese teşekkür ediyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN