Jose Mourinho kimi isterse onu oluyor! Ali Koç 22 milyon euroluk dünya starı ile anlaştı. İstanbul'a geliyor, hayırlı olsun

Jose Mourinho kimi isterse onu oluyor! Ali Koç 22 milyon euroluk dünya starı ile anlaştı. İstanbul'a geliyor, hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı devam ediyor. Hem fiziksel olarak güçlü hem de ayaklarını iyi kullanan bir futbolcu arayan Kanarya aradığı ismi buldu. Jose Mourinho kimi isterse onu oluyor! Ali Koç 22 milyon euroluk dünya starı ile anlaştı. İstanbul'a geliyor, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık lig şampiyonluğunu son vermek isteyen Kanarya'dan peş peşe transfer atakları gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Jose Mourinho kimi isterse onu oluyor! Ali Koç 22 milyon euroluk dünya starı ile anlaştı. İstanbul'a geliyor, hayırlı olsun.

JOSE MOURINHO KİMİ İSTERSE ONU ALIYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerden sürpriz bir transfer haberi daha geldi. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe'de gündeme Fiortentina'da forma giyen Sofyan Amrabat gelmişti. Sarı-lacivertlilerin bu transferde büyük bir mesafe kaydettiği iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-21t104022-270.jpg

ALİ KOÇ 22 MİLYON EUROLUK DÜNYA STARI İKE ANLAŞTI! İSTANBUL'A GELİYOR, HAYIRLI OLSUN

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk isteyen ve birbirinden önemli yıldızlarla görüşen sarı-lacivertliler, son olarak Fiorentina'nın yıldızı Sofyan Amrabat'la görüşme gerçekleştirdi. Kiralık sözleşmesi sona erince Manchester United'dan Fiorentina'ya dönen tecrübeli futbolcuyla önceki gün masaya oturuldu. Hem Amrabat hem de Fiorentina'yla yapılan pazarlıklarda büyük mesafe kat edildi.

yeni-proje-2024-07-21t104048-086.jpg

Galatasaray'ın da istediği Faslı yıldıza ezeli rakibinden daha iyi şartlar sunan Sarı-lacivertliler oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi. Sözleşmesi 2025 haziranda bitecek olan oyuncu için de Fiorentina'ya 12 milyon euro teklif edildi. Mor-menekşeler ise 15 milyon euroda diretiyor. Transferde görüşmeler devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN