Jose Mourinho kapı dışarı etmişti! Fenerbahçe'nin yıldızı Alanyaspor'la anlaştı

Jose Mourinho kapı dışarı etmişti! Fenerbahçe'nin yıldızı Alanyaspor'la anlaştı

Fenerbahçe, yıldız futbolcusuyla yollarını ayırma kararı aldı. Jose Mourinho yönetiminde kadroda yer verilmeyen futbolcu kapı dışarı edildi. Alanyaspor'la anlaşarak, turuncu yeşil formayı giyecek. İşte transfer detayları...

BURAK ÖZTOPRAK

Fenerbahçe'nin teknik adamı Jose Mourinho, o futbolcuyu kapı dışarı etmişti. Kadroda yer vermeyince Alanyaspor'la anlaşmaya gitti. İşte transfer detayları...

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun gözüne giremeyen ve kadroda düşünülmeyen Serdar Dursun, kariyerine Alanyaspor'da devam edecek. Tecrübeli golcü, Akdeniz ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

aw026262-03-scaled-e1610096705649.jpg

GOLCÜ OYUNCUYA YENİ BİR ŞANS

Fenerbahçe'de geçirdiği sezonda oyuna sonradan girmesine rağmen attığı son dakika golleriyle taraftarların gönlünde yer edinen Serdar Dursun, yeni sezonda Mourinho'nun planlarında yer almadığı için takımdan ayrılma kararı almıştı. Alanyaspor, golcü oyuncuya yeni bir şans vermek için harekete geçti ve transferi kısa sürede sonuçlandırdı.

Alanyaspor'da yeni bir sayfa açacak olan Serdar Dursun, Akdeniz ekibinde gollerine kaldığı yerden devam etmeyi hedefliyor. Tecrübeli golcü, yeni takımında başarılı olmak için büyük bir motivasyona sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN