Jose Mourinho kalbinde yatan transferi açıkladı! Ali Koç 1.90'lık deve imzayı attırdı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Jose Mourinho kalbinde yatan transferi açıkladı! Ali Koç 1.90'lık deve imzayı attırdı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katmasına rağmen transfer bombalarını üst üste patlatan sarı-lacivertlilerde gözler orta sahaya çevrilmiş durumda. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Jose Mourinho kalbinde yatan transferi açıkladı! Ali Koç 1.90'lık deve imzayı attırdı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer bombaları üst üste patlıyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Jose Mourinho kalbinde yatan transferi açıkladı! Ali Koç 1.90'lık deve imzayı attırdı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

JOSE MOURINHO KALBİNDE YATAN TRANSFERİ AÇIKLADI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta sahaya ek bir transfer yapmak isteyen sarı-lacivertliler büyük bir sürpriz transferle gündeme geldi. Transferde orta saha takviyesi için çalışan Fenerbahçe'de Sander Berge'nin öne çıkmasında Jose Mourinho'nun etkisi büyük oldu. Portekizli çalıştırıcı, Tottenham'da çalıştığı dönemde de Norveçli orta sahayı yakından tanıyor ve transfer etmek istiyordu. O dönem İngiltere'de The Star ve FootballFanCast sitelerinde yer alan haberlerde, Mourinho'nun Berge'yi Marouane Fellaini gibi kullanabileceği, benzer özellikler taşıdıkları vurgulanıyordu.

yeni-proje-2024-08-01t120338-703.jpg

ALİ KOÇ 1.90'LIK DEVE İMZAYI ATTIRDI GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Ünlü çalıştırıcının, 26 yaşındaki Berge için hazırladığı raporunda; oyuncunun oyunu iyi okuması, isabetli pas başarısı, rakip atakları kesmedeki zamanlaması, topla ileri çıkışları, oyunu yönlendirme kabiliyeti ve hava toplarına hakim olmasına dikkat çekiliyordu. Ayrıca Sander Berge'nin fiziksel özelliğiyle adeta bir stoper kadar güçlü olduğuna vurgu yapılmıştı. Mourinho'nun Berge'nin hem toplu oyunda hem de topsuz oyunda etkili olmasını beğendiği dile getiriliyor.

yeni-proje-2024-08-01t120412-258.jpg

Orta sahada Fenerbahçe'nin en önemli transfer hedeflerinden Sander Berge, oyuncu profili olarak Maroune Fellaini'ye benzetiliyor. Belçika Milli Takımı, Everton ve Manchester United'da başarılı maçlar çıkararak adından söz ettiren Fellaini'nin hem mevkii hem de tarz olarak Berge'ye yakın olduğu vurgulanıyor. Kariyeri boyunca az maç kaçıran bir profilde olan Sander Berge, istikrarlı yapısıyla dikkat çekiyor. 2016-17'de Belçika'nın Genk kulübünde 113 resmi maça çıkıp 6 gol 4 asist yapan Berge, daha sonra Ada'da 3 sezon forma giydiği Sheffield United'da 109 maçta oynadı, 15 gol atıp 12 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN