Jose Mourinho istedi Ali Koç almaya gitti! Fenerbahçe'den yüzyılın transfer hamlesi. Fransa'nın ciğersizi imzayı attı

Jose Mourinho istedi Ali Koç almaya gitti! Fenerbahçe'den yüzyılın transfer hamlesi. Fransa'nın ciğersizi imzayı attı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son bilgi ise taraftarları ayağa kaldırdı. Jose Mourinho istedi Ali Koç almaya gitti! Fenerbahçe'den yüzyılın transfer hamlesi. Fransa'nın ciğersizi imzayı attı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerden sürpriz bir hamle geldi. Jose Mourinho istedi Ali Koç almaya gitti! Fenerbahçe'den yüzyılın transfer hamlesi. Fransa'nın ciğersizi imzayı attı.

FENERBAHÇE'DEN YÜZYILIN TRANSFER HAMLESİ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertliler yılın bomba transferini patlattı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Fransız yıldız N'Golo Kante için girişimlere başladı.

yeni-proje-2024-07-15t094413-604.jpg

MOURINHO İSTEDİ ALİ KOÇ ALMAYA GİTTİ! FRANSA'NIN CİĞERSİZİ İMZAYI ATTI

Sarı-lacivertli ekip, Al İttihad'ın Fransız yıldızı N'Golo Kante ile ilgileniyor. 33 yaşındaki ön liberoyla ilgili bu haber Fenerbahçe camiasında büyük heyecana neden oldu. Kante'nin sözleşmesi 2026'da bitiyor. 33 yaşındaki Kante futbola Fransa'nın Suresnes takımında başladı. Ardından bir başka Fransız ekibi Boulogne'nin yolunu tuttu. Bu takımdan ise Caen'e transfer oldu. Caen'in ardından İngiliz ekibi Leicester City ile anlaştı. Leicester'dan sonra İngiliz devi Chelsea ile el sıkıştı.

yeni-proje-2024-07-15t094433-796.jpg

Chelsea'dan 2023'ün yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'ın yolunu tuttu. Ana mevkisi ön libero olan Kante, merkez orta saha pozisyonunda da görev alabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN