Jose Mourinho gözünü Alman panzerine çevirdi! Menajeriyle masaya oturuldu, 10 milyon euro ödenecek. Hayırlı uğurlu olsun

Jose Mourinho gözünü Alman panzerine çevirdi! Menajeriyle masaya oturuldu, 10 milyon euro ödenecek. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Forvet arayışına devam eden sarı-lacivertliler aradığı ismi sonunda buldu. Gelen son dakika transfer haberi taraftarları heyecana boğacak. Jose Mourinho gözünü Alman panzerine çevirdi! Menajeriyle masaya oturuldu, 10 milyon euro ödenecek. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de rekor puana kırmasına rağmen şampiyon olamayan Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho takımdan kimlerle vedalaşacağını belirlerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Jose Mourinho gözünü Alman panzerine çevirdi! Menajeriyle masaya oturuldu, 10 milyon euro ödenecek. Hayırlı uğurlu olsun.

JOSE MOURINHO GÖZÜNÜ ALMAN PANZERİNE ÇEVİRDİ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerde sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Borussia Dortmund'un satış listesine koyduğu Alman yıldız Niclas Füllkrug ile yakından ilgileniyor. 31 yaşındaki futbolcu için temaslar hafta sonu başlayacak.

yeni-proje-2024-07-12t091100-460.jpg

MENAJERİYLE MASAYA OTURULDU, 10 MİLYON EURO ÖDENECEK! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Piyasa değeri 15 milyon euro olan Füllkrug için Fenerbahçe'nin 10 milyon euro civarında bir teklifle Borussia Dortmund'un kapısını çalacağı gelen bilgiler arasında. Geçen sezon başında Borussia Dortmund'a gelen Füllkrug, Alman ekibiyle 43 maça çıktı ve 15 gol, 10 asistlik performans ortaya koydu.

yeni-proje-2024-07-12t091116-850.jpg

Kariyerine Ricklingen'de başlayan Niclas Füllkrug, ardından Werder Bremen'in altyapısına geçti. Sırasıyla Bremen, Fürth, Nürnberg, Hannover ve Borussia Dortmund'da forma giyen 31 yaşındaki oyuncu, transfer gerçekleştirse ilk kez Almanya dışına çıkmış olacak. Başkan Ali Koç'un ise bu transferle yakından ilgilendiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN