Jose Mourinho elini masaya vurdu! Fenerbahçe'de 7 oyuncunun bileti kesildi. Takım arkadaşlarıyla vedalaşıp gönderildiler

Jose Mourinho elini masaya vurdu! Fenerbahçe'de 7 oyuncunun bileti kesildi. Takım arkadaşlarıyla vedalaşıp gönderildiler

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Son olarak gelen haber ise taraftarları şaşkına çevirdi. Jose Mourinho elini masaya vurdu! Fenerbahçe'de 7 oyuncunun bileti kesildi. Takım arkadaşlarıyla vedalaşıp gönderildiler. İşte sürpriz ayrılıkların detayları...

Süper Lig'de kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile antrenmanlara devam eden sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri peş peşe geldi. Gelen son dakika bilgisi taraftarların ağzını açık bıraktı. Jose Mourinho elini masaya vurdu! Fenerbahçe'de 7 oyuncunun bileti kesildi. Takım arkadaşlarıyla vedalaşıp gönderildiler.

JOSE MOURINHO ELİNİ MASAYA VURDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Peş peşe transfer haberleriyle gündeme gelen sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'de 7 oyuncunun bileti kesildi. Jose Mourinho biletlerini kesti. Sportif direktör Mario Branco'nun da takımdan ayrılacak isimlerin olacağını doğrulaması sonrası Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak 7 futbolcu netleşti. İşte o isimler...

SAMET AKAYDİN

Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında Panathinaikos'a kiralanan Samet Akaydin, sezon sonunda Fenerbahçe'ye geri döndü. Ancak Çağlar Söyüncü'nün bonservisinin alınması sonrası milli futbolcunun sarı-lacivertli takımdaki forma şansı bulması zorlaştı. Süper Lig'den talipleri olan Samet'in önümüzdeki günlerde takımdan ayrılması bekleniyor. Samet Akaydin'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

UMUT NAYİR

Cenk Tosun'un transferiyle forma şansı azalan Umut Nayir, Süper Lig'den birçok kulübün radarında. Süre alabileceği bir takımda oynamaya sıcak bakan futbolcuya, Konyaspor'un yoğun ilgi duyduğu öğrenildi. Rizespor ve Antalyaspor ile de anılan Nayir, Fenerbahçe'de gol atamadı. Milli futbolcu, geçtiğimiz sezon kiralık gittiği Pendik'te ise 18 maçta 5 gol, 1 asist kaydetti.

yeni-proje-2024-07-19t104636-993.jpg

EMRE MOR

Kampta başarılı bir performans sergilese de takım oyununa uymadığı için gelecek planlamasında düşünülmeyen Emre Mor'un Fenerbahçe ile yolları ayrılacak. Sarı-lacivertliler, futbolcunun menajeriyle bir toplantı gerçekleştirdi. 2025'e kadar kontratı bulunan 26 yaşındaki yıldızın kadroda düşünülmediği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon 21 maça çıkan Emre Mor, 1 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

MIGUEL CRESPO

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon devre arasında Rayo Vallecano'ya kiralanan Miguel Crespo ile vedalaşmaya hazırlanıyor. Yönetim, Portekizli orta saha oyuncusu için gelecek teklifleri değerlendirecek. Portekizli orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon İspanyol ekibiyle çıktığı 15 maçta skor katkısı üretemedi. Crespo, geride bıraktığımız sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 10 maçta ise 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. 27 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

LUAN PERES

Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalan Luan Peres, geçtiğimiz sezon başında ameliyat olmuş ve sezonun tamamını kaçırmıştı. Brezilyalı savunma oyuncusu, teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği isimler arasında yer alıyor. Geride bıraktığımız sezon sadece 3 maçta süre alan Luan Peres, skor katkısı üretemedi. 30 yaşındaki oyuncunun sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

yeni-proje-2024-07-19t104701-824.jpg

MIHA ZAJC

Geçtiğimiz sezon başında 3 yıllık yeni sözleşme imzalanan Miha Zajc, gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratmıştı. Sloven orta saha oyuncusu, teknik direktör Jose Mourinho'nun gözüne girmeyi başaramadı. Sarı-lacivertli yönetim, Avrupa'dan talipleri olduğu iddia edilen Zajc için gelecek teklifler değerlendirmeye alacak. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 21 maça çıkan Zajc, 2 gol attı. 30 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

RADE KRUNIC

Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminde ısrarla istenen Rade Krunic, geçtiğimiz ara transfer döneminde zorunlu satın alma opsiyonuyla Milan'dan kiralandı. Sezonun sona ermesiyle birlikte bonservisi alınan Boşnak futbolcu, sergilediği oyunla bekleneni karşılayamadı. Sarı-lacivertli taraftarların da zaman zaman tepki gösterdiği Krunic, satış listesine konulan oyuncular arasında yer alıyor. 30 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 18 maça çıkarken, 1 asist kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN