İzlanda- Türkiye maçı için TFF'den kritik açıklama! Resmen açıklandı: "Ertelenecek..."

İzlanda- Türkiye maçı için TFF'den kritik açıklama! Resmen açıklandı: "Ertelenecek..."

A Milli Takım, bu akşam deplasmanda İzlanda'nın konuğu olacak. Karşılaşmaya saatler kala TFF'den kritik bir açıklama geldi.

İtalyan teknik adam Vincenco Montella yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan A Milli Takım, bu akşam deplasmanda İzlanda ile mücadele edecek. İzlanda'daki hava durumu nedeniyle karşılaşmanın ertelenip ertelenmeyeceği merak konusu olurken Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) konuyla ilgili açıklama geldi.

UEFA yetkilileri ve karşılaşmayı yönetecek hakemler saat 15.00'te İzlanda - Türkiye maçının oynanacağı stadın zeminini kontrol edecek ve mücadelenin oynanıp oynanmayacağına karar verecek.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, karşılaşmanın yüksek ihtimalle erteleneceğini duyurdu.

Kazancı, açıklamasında "İzlanda-Türkiye maçı yüzde 51 ihtimalle ertelenecek. Saha şu an don halinde. TSİ 17.00’de eş güdüm toplantısı olacak. Şu anda erteleme ihtimali yüzde 51." ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili olarak kısa süre içerisinde daha geniş kapsamlı bir açıklama yapılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN