İsmail Kartal'ın yıldızı Fenerbahçe'den gönderiliyor! Jose Mourinho 4 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Takıma veda ediyor

İsmail Kartal'ın yıldızı Fenerbahçe'den gönderiliyor! Jose Mourinho 4 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Takıma veda ediyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerde takımdan hangi futbolcuların ayrılıp kalacağı merak konusu oldu. Gelen son ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. İsmail Kartal'ın yıldızı Fenerbahçe'den gönderiliyor! Jose Mourinho 4 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Takıma veda ediyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kıl payı kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberi geldi. İsmail Kartal'ın yıldızı Fenerbahçe'den gönderiliyor! Jose Mourinho 4 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Takıma veda ediyor.

İSMAİL KARTAL'IN YILDIZI FENERBAHÇE'DEN GÖNDERİLİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılacak isimler netleşti. Gelen son ayrılık haberi taraftarları şaşkına çevirdi. Fotospor'da yer alan habere göre, Edin Dzeko'nun Hajduk'a transferinden önce eşinin Hırvatistan'a yerleştiğini iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-18t101234-978.jpg

JOSE MOURINHO 4 MİLYON EUROLUK YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! TAKIMA VEDA EDİYOR

Hırvatistan'da herkes biliyor ki, Hajduk ile Dzeko arasında bir görüşme var... Boşnak Elmas'da Hırvat Ligi'nde oynamayı çoktan kabul etti. Hajduk'a taşınması sadece Fenerbahçe'nin yapacağı yabancı forvet transferine bağlı. Bu arada sürpriz bir gelişme daha yaşandı... Hırvat Slobodna Dalmacija gazetesi Dzeko'nun eşi Amra'nın çocuklarıyla beraber Split'e taşındığını iddia etti... Hatta Amra'nın Split'te bir spor salonunda çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştığı görüntü üzerinden bu yorumu yaptı.

yeni-proje-2024-07-18t101250-772.jpg

Amra'nın Split'e bağlı Hvar adasında bir evinin olduğunun hatırlatıldığı haberde, evin Dzeko için hazırlık yaptığını, transferin artık zaman meselesi olduğu iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN