İsmail Kartal'ın taçsız prensiydi! Jose Mourinho 24 yaşındaki milli yıldızın satışını onayladı. Bonservis rekoru kıracak

İsmail Kartal'ın taçsız prensiydi! Jose Mourinho 24 yaşındaki milli yıldızın satışını onayladı. Bonservis rekoru kıracak

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile çalışmalara başlayan sarı-lacivertli ekipte hangi futbolcuların kalıp gideceği merak konusu oldu. Gelen ayrılık haberi ise taraftarları şoke etti. İsmail Kartal'ın taçsız prensiydi! Jose Mourinho 24 yaşındaki milli yıldızın satışını onayladı. Bonservis rekoru kıracak. İşte ayrılık transferinin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde çalışmalara başlayan sarı-lacivertlilerde ilk ayrılık haberi geldi. İsmail Kartal'ın taçsız prensiydi! Jose Mourinho 24 yaşındaki milli yıldızın satışını onayladı. Bonservis rekoru kıracak.

İSMAİL KARTAL'IN TAÇSIZ PRENSİYDİ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen haber taraftarları şaşkına çevirdi. Akşam'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'na dev bir teklif geldi. Premier Lig ekibi Brighton, 24 yaşındaki futbolcu için 35 milyon euroyu gözden çıkardı.

yeni-proje-2024-08-08t113419-451.jpg

JOSE MOURINHO 24 YAŞINDAKİ MİLLİ YILDIZIN SATIŞINI ONAYLADI! BONSERVİS REKORU KIRACAK

İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton, Ferdi Kadıoğlu için dev bir teklif yaptı. İngiliz ekibinin, Fenerbahçe'nin kapısını bonuslarla birlikte toplam 35 milyon euroya çaldığı ortaya çıktı. Brighton, Sarı lacivertli takımın teklife vereceği cevabı beklemeye geçti. Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

yeni-proje-2024-08-08t113430-191.jpg

Fenerbahçe'ye 2018 yılında imza atan 24 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 199 maçta 17 gol attı ve 22 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN