İsmail Kartal'ın kurtarıcısıydı! Jose Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı takımdan gönderiyor. Ali Koç resmen onayladı

İsmail Kartal'ın kurtarıcısıydı! Jose Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı takımdan gönderiyor. Ali Koç resmen onayladı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. 11 yıllık şampiyonluk hasretini Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer atakları başladı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. İsmail Kartal'ın kurtarıcısıydı! Jose Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı takımdan gönderiyor. Ali Koç resmen onayladı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. İsmail Kartal'ın kurtarıcısıydı! Jose Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı takımdan gönderiyor. Başkan Ali Koç resmen onayladı.

İSMAİL KARTAL'IN KURTARICISIYDI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Transfer dönemini hızlı geçiren sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Akşam'da yer alan habere göre İtalyan kulübü Napoli, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Cengiz Ünder ile ilgilenmeye başladı. Napoli, Fenerbahçe'nin iyi bir teklif gelmesi durumunda satışına onay vereceği Cengiz Ünder için girişimlere başladı.

yeni-proje-2024-07-20t090130-031.jpg

JOSE MOURINHO 10 MİLYON EUROLUK YILDIZI TAKIMDAN GÖNDERİYOR! ALİ KOÇ ONAYLADI

Cengiz'in takımdan ayrılması için 10-12 milyon euro civarında bir bonservis beklentisi olan Fenerbahçe, Napoli'nin resmi girişimde bulunması halinde teknik direktör Jose Mourinho ile birilkte Cengiz Ünder'in geleceği konusunda kararını verecek.

yeni-proje-2024-07-20t090142-926.jpg

Geçtiğimiz sezon 15 milyon euro karşılığında Marsilya'dan transfer edilen Cengiz Ünder, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 33 resmi maçta 9 gol 3 asistlik performans göstermişti. Cengiz Ünder, daha önce İtalya'da Roma forması giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN