İsmail Kartal sessizliğini bozdu! Kalp krizi mi geçirdi? Resmen açıkladı...

İsmail Kartal sessizliğini bozdu! Kalp krizi mi geçirdi? Resmen açıkladı...

Son olarak Fenerbahçe'de görev alan İsmail Kartal hakkında ortaya atılan iddia Fenerbahçeli taraftarları üzüntü içerisinde bıraktı. Kartal'ın sağlık durumu hakkında ortaya atılan iddia sosyal medyada gündem oldu. İsmail Kartal kalp krizi mi geçirdi? İşte bu sorunun yanıtı.

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştırarak Süper Lig'de 99 puan toplayan İsmail Kartal'ın sağlık durumu merak konusu oldu. Sezonun sona ermesiyle sarı-lacivertli ekipten ayrılan ve gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercihe den tecrübeli teknik adam hakkında ortaya atılan iddia sarı-lacivertli taraftarları üzüntüye boğdu.

Ajansspor'da yer alan habere göre; Son olarak Fenerbahçe'de görev alan tecrübeli teknik adam kalp krizi geçirdi ve Ataşehir Acıbadem hastanesinde yoğun bakıma kaldırıldı.

Bu iddia sonrasında gazeteci Altan Tanrıkulu, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak Kartal'a geçmiş olsun dileklerini iletti ve "ismail Hocam'a acil şifalar dilerim.." ifadesini kullandı.

YALANLAMA GELDİ

Tanrıkulu'nun 'İsmail Kartal kalp krizi geçirdi' iddiasını doğrular nitelikteki bu paylaşımı özellikle Fenerbahçeli taraftarları üzüntü içerisinde bırakırken Kartal'ın sağlık durumu hakkında yalanlama geldi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Kartal'ın kalp krizi geçirdiği iddialarını yalanladı.

Sabuncuoğlu paylaşımında "İsmail Kartal'ın kalp krizi geçirip hastaneye kaldırıldığı iddiaları doğru değil." ifadelerine yer verdi.

Söz konusu gelişmelerin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Kartal "Her sene olduğu gibi bu yılda düzenli sağlık kontrollerim için hastanede çeşitli kontroller yaptırdım. Ancak ortalıkta yayılmış olan kalp krizi geçirdiğim iddiası doğru değildir. Siz çok değerli takipçilerimi, sevdiklerimi ve taraftarlarımı böyle yanlış bir haber ile meşgul etmemek adına bu açıklamayı yapmak ihtiyacı duydum. Şuan sağlığımla ilgili herhangi bir durum yoktur. Tüm arayan soranlara çok teşekkür ederim. Hepinize sevgiler..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN