İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Milli yıldıza İtalya devinden astronomik teklif. Jose Mourinho satışını onayladı

İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Milli yıldıza İtalya devinden astronomik teklif. Jose Mourinho satışını onayladı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok dünya starı ile anlaşmaya varan sarı-lacivertlilerde hangi futbolcuların gidip kalacağı merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Milli yıldıza İtalya devinden astronomik teklif. Jose Mourinho satışını onayladı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Takıma birçok takviyelerde bulunan sarı-lacivertlilerde hangi futbolcuların takıma veda edip kalacağı merak konusu oldu. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Milli yıldıza İtalya devinden astronomik teklif. Jose Mourinho satışını onayladı.

İSMAİL KARTAL SAHAYA AYAK BASTIRMIYORDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile antrenmanlara devam eden sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'de geçen sezon beklentilerin altında kalan Cengiz Ünder'e İtalyan ekibi Napoli talip oldu. Napoli'nin, Kanarya'daki geleceği belirsizliğini koruyan 27 yaşındaki yıldız futbolcu için 15 milyon Euro transfer bütçesi ayırdığı ortaya çıktı.

yeni-proje-2024-07-21t111311-047.jpg

MİLLİ YILDIZA İTALYA DEVİNDEN ASTRONOMİK TEKLİF! JOSE MOURINHO SATIŞINI ONAYLADI

Futbolcunun olası satışından zarar etmek istemeyen Fenerbahçe'nin henüz oyuncunun geleceğiyle ilgili kesin bir karar vermediği öğrenildi. Cengiz Ünder'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 tarihine kadar devam ediyor. 2018 yılında 35 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşan Ünder geçen sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 33 karşılaşmada 9 kez fileleri havalandırdı. Ayrıca milli yıldız 3 de asist katkısı verdi.

yeni-proje-2024-07-21t111342-427.jpg

Daha önce Marsilya, Roma, Leicester City, Başakşehir ve Altınordu'da oynayan futbolcu için Jose Mourinho'nun vereceği rapor belirleyici olacak. Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i geçtiğimiz sezon 15 milyon Euro bedelle transfer etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN