İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho milli yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho milli yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılacak isimler merak konusu olmuş durumda. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho milli yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu elinden kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik diretkör Jose Mourinho'nun yönetimi doğrultusunda transfer hamleleri gerçekleştiren sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak yıldız oyuncunun bileti kesildi. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho milli yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

İSMAİL KARTAL SAHAYA AYAK BASTIRMIYORDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'de Mourinho'nun kadrosunda düşünmediği Emre Mor'a Süper Lig'den birçok talip çıktı.

yeni-proje-2024-08-02t163928-412.jpg

JOSE MOURINHO MİLLİ YILDIZI FENERBAHÇE'DEN KOVDU! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Eyüpspor'un yanı sıra; Konyaspor ve Rizespor'un da 27 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiği belirtildi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun ise bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

yeni-proje-2024-08-02t163947-308.jpg

Kasımpaşa'nın da Emre Mor için nabız yokladığı ancak yıllık ücretinin fazla olmasından dolayı transferin şimdilik askıya alındığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN