İsmail Kartal Barcelona'dan transfer etmişti! Mourinho 1. Lig takımına gönderdi

İsmail Kartal Barcelona'dan transfer etmişti! Mourinho 1. Lig takımına gönderdi

Fenerbahçe'de, Jose Mourinho dönemi başladı. Eski teknik direktör İsmail Kartal'ın Barcelona'dan transfer ettiği futbolcuyu takımdan gönderdi. Mourinho o futbolcuyu 1. Lig takımına gönderdi. İşte o transfer...

BURAK ÖZTOPRAK

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal'ın uğraşları sonucunda takıma gelen Barcelonalı oyuncu hakkında karar verildi. Jose Mourinho döneminde, yıldız oyuncu 1. Lig takımına gönderildi. İşte tüm detaylar...

BEKLENEN PATLAMAYI YAPAMADI

Bir zamanlar Barcelona B takımından büyük umutlarla transfer edilen genç yetenek Emre Demir, şimdi 1. Lig ekibi Sakaryaspor'a kiralanıyor. Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal tarafından keşfedilen ve büyük yatırım yapılan Demir, beklenen patlamayı bir türlü yapamadı.

emre-demir-2286411.jpg

1. LİG TAKIMINA GÖNDERİLDİ

Önce Ümraniyespor'a, sonra Samsunspor'a kiralanan genç oyuncu, şimdi de kariyer basamaklarını hızla düşerek 1. Lig'e kadar geriledi. Fenerbahçe'nin yeni hocası Mourinho'nun gözüne giremeyen Demir için bu transfer, son şans niteliği taşıyor.

Sakaryaspor'da başarılı bir performans sergileyemezse, Emre Demir'in futbol kariyeri ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya kalabilir. Bir zamanlar Barcelona'nın radarına giren genç yıldız, şimdi kendini 1. Lig'de ispat etmek zorunda. Bu düşüş, Türk futbolunun genç yeteneklerini yetiştirmedeki sorunlarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN