İngiltere'yi finale taşıyan Ollie Watkins: ''Hep bu anı bekledim''

İngiltere'yi finale taşıyan Ollie Watkins: ''Hep bu anı bekledim''

EURO 2024'te Hollanda'yı 2-1 mağlup ederek adını finale yazdıran İngiltere Milli Takımı'nın 90. dakikada galibiyet golünü atan Ollie Watkins, maçın ardından duygu yüklü açıklamalarda bulundu.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. İngiltere, yenik duruma düştüğü maçta Hollanda'yı son dakika golüyle 2-1 mağlup ederek finale yükseldi. İngiltere ile İspanya arasındaki final maçı, 14 Temmuz'da oynanacak.

Resim

Sahada sadece 9 dakika kalmasına rağmen İngiltere'yi finale taşıyan golü kaydeden Ollie Watkins, maçın ardından duygu yüklü açıklamalarda bulundu. Watkins, "İnanılmaz! Haftalardır bu anı bekliyordum. Bugün bulunduğum noktaya gelmek için çok çalıştım. Bu fırsatı yakaladım ve değerlendirdim" ifadelerini kullandı.

Attığı golle ilgili konuşan İngiliz yıldız, "Top alt köşeye gittiğinde hayatımdaki en güzel duyguyu yaşadım." dedi.

İngiltere'yi İspanya'nın rakibi yapan Watkins, Hollanda maçının en iyi oyuncusu da seçildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN